kamervragen_webversie (2)

Kamervragen: Bart werkt nauw samen met Pim Gunzel van Spanje Makelaars.

Cam.2

Op bezoek bij de Rijswijkse burgemeester Michel Bezuijen

PR-abonnementen

Bart heeft een concept ontwikkeld bestaande uit het afnemen van PR-abonnementen.

Dit bestaat uit:

  • Het schrijven en versturen van persberichten
  • Het schrijven van redactionele artikelen voor de eigen media als de website, een (digitale) nieuwsbrief en een magazin
  • Het verzenden van digitale nieuwsbrieven
  • Het bijhouden van de website en de gehele coördinatie hiervan
  • Het maken van foto’s voor PR-doeleinden.
  • PR-overleg om het gehele proces op gang te houden en resultaat te bereiken. Publiciteit is een proces en dient niet op adhoc basis te gebeuren.
  • Positionering in de media en in het netwerk van diverse relaties.
  • Strategische aanpak m.b.t. reclame, positionering, acties en activiteiten.
  • Alle contacten van de media beheren.
  • Begeleiden van de media-acties ter plekke.

Voor een vast bedrag per maand worden er een aantal uren PR-werkzaamheden verricht. Dit wordt verricht van drie tot twaalf uur per maand. Dit betekent een totale ontzorging op PR-gebied. Interesse in een PR- abonnement ? Neem contact op via info@bartbakker.eu.

Communicatie

Bart zorgt dat de tools, die uit een communicatieplan voortvloeien, met kwaliteit en passie worden uitgevoerd. Hij neemt niet alleen de hele project-planning voor onze rekening, maar is dus ook verantwoordelijk voor de uitvoering.

Reportages

Een bijzondere gebeurtenis binnen uw bedrijf? Bart maken er graag een aansprekende reportage van voor uw interne media of website.

Persvoorlichting en mediatraining

Persvoorlichting is een belangrijk item. Bart is daarom gespecialiseerd in woordvoerderschap en imagobewaking. Veel woordvoerders hebben in het verleden overigens media-training bij ons gevolgd. Met behulp van een aantal cases worden zij op een verfrissende manier klaargestoomd voor de ‘mediacratie’ die Nederland op sommige momenten in zijn greep heeft.

Interne communicatie

Uw interne communicatie is net zo belangrijk als de externe. Bart heeft daarom bewust ervaring opgebouwd in het maken van personeelsmagazines en interne (digitale) media. Uw medewerkers zijn tenslotte uw ambassadeurs.

Teksten voor folders, brochures en flyers

Het schrijven van zakelijke teksten is een vak. Tekstschrijvers zijn geen journalisten, maar bijna volwaardige communicatie-specialisten, die hun gevoel in een bedrijf of een product kunnen leggen.

Internetteksten

Schrijven voor een website houdt heel iets anders in dan voor een krant. Bart heeft de expertise in huis om kort en bundig pakkende teksten voor uw website te maken.

Fotografie

Dankzij een gerichte opleiding en veel ervaring is Bart in staat om prive- en bedrijfsmatig de mooiste fotoreportages maken. Ook stelt hij digitale fotoalbums samen, die vervolgens ook in een boekwerk zijn te verkrijgen.