Bakker Communicatie beschikt in de regio’s Haaglanden, Rijnmond en de Bollenstreek over een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van media, journalistiek, bedrijfscommunicatie, grafische vormgeving en webdesign. We staan daarom graag voor u klaar om onze passie en vakmanschap aan u te laten zien.
Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit het MKB, uitgevers, overheden, stichtingen en sportverenigingen. We werken met vernieuwende concepten en bieden altijd een luisterend oor. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van presentatiegidsen en magazines voor bedrijven, verenigingen, organisaties en stichtingen.
Onze strategische aanpak zorgt voor nieuwe inzichten en de juiste positionering van uw bedrijf en product.
VoorburgsDagblad
Bart.Boss
Bart Bakker (51) is directeur/ eigenaar van Bakker Communicatie. Hij is al meer dan dertig jaar in het journalistieke vak actief en werkte vijf jaar in de Tweede Kamer als voorlichter c.q. woordvoerder.

Deze combinatie zorgt voor veel kennis en ervaring op het gebied van positionering in de ‘papieren’ en ‘digitale’ media . Tevens heeft hij veel ervaring met media als digitale kranten, facebook en twitter.